UZMI ONLINE KREDIT OD 100-4000 KM NA 2-16 MJESECI

UZMI NOVAC
na rate
UZMI NOVAC
do plate

Postupak podnošenja zahtjeva

Izbor proizvoda

Izbor proizvoda

Prema vašim individualnim potrebama, možete odabrati proizvod iz naše raznolike palete kredita.

Podnošenje zahtjeva

Podnošenje zahtjeva

Kontaktirajte naš online tim na 051 30 30 30 ili popunite jednostavan zahtjev za kredit na našoj web stranici i završite postupak za samo nekoliko minuta.

Isplata sredstava

Isplata sredstava

Vi imate mogućnost odabira najbliže poslovnice Pošta Srpske gdje želite podići novac.

UZMI NOVAC do plate – od 100 do 1000 KM

Bilo da vam je hitno potreban novac za neočekivane troškove, ili želiš ostvariti svoje ciljeve, mi smo ovdje da ti pomognemo. Naša fleksibilna usluga ti omogućuje da podneseš zahtjev za kredit u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, putem naše web stranice www.uzminovac.ba.

Iskoristite sve pogodnosti našeg kredita UZMI NOVAC do plate!

Dok čekate na svoju mjesečnu platu i suočavate se s hitnim novčanim potrebama, idealno rješenje za vas je naš UZMI NOVAC do plate. Pružamo vam mogućnost da odredite iznos kredita i rok otplate koji najbolje odgovaraju vašoj situaciji.
Ako očekujete svoju platu u bliskoj budućnosti, možete odabrati minimalni rok otplate od 15 dana. Međutim, imate i opciju produženja roka otplate do 30 dana, pružajući vam dodatnu fleksibilnost. Pitate se kolika će biti rata za otplatu? Ovdje dolazimo s odgovorom - NEMA RATA! Kada dobijete svoju platu, imate mogućnost da kredit otplatite u potpunosti.
Iskoristite ovu priliku i posjetite našu web stranicu da biste saznali više o našem kreditu do plate i kako možemo zadovoljiti vaše finansijske potrebe.

Aplicirajte bilo kad i bilo gdje, putem naše web stranice!

Slijedite jednostavne korake kako biste dobili traženi kredit:

  1. Izaberite iznos koji vam odgovara: Možete odabrati iznos kredita u rasponu od 100 do 1.000 KM, prilagođen vašim potrebama i mogućnostima.
  2. Odaberite rok otplate: od 15 do 30 dana.
  3. Popunite podatke: Unesite potrebne podatke u našu jednostavnu online aplikaciju. Obezbijedite nam informacije koje su potrebne za obradu vašeg zahtjeva.
  4. Mjesto isplate: Odaberite vama najbližu poslovnicu našeg isplatnog partnera Pošte Srpske.
  5. Brza obrada podataka: Nakon što ste popunili zahtjev, vaši podaci biće brzo obrađeni. U samo 15 minuta ćemo provjeriti i odobriti vaš kreditni zahtjev.
  6. Isplata kredita: Nakon odobrenja, sredstva će biti odmah dostupna. Možete ih podići u najbližoj poslovnici isplatnog partnera Pošte Srpske.

UZMI NOVAC - Vaš partner u finansijskim izazovima!