UZMI ONLINE KREDIT OD 100-4000 KM NA 2-16 MJESECI

UZMI NOVAC
na rate
UZMI NOVAC
do plate

Postupak podnošenja zahtjeva

Izbor proizvoda

Izbor proizvoda

Prema vašim individualnim potrebama, možete odabrati proizvod iz naše raznolike palete kredita.

Podnošenje zahtjeva

Podnošenje zahtjeva

Kontaktirajte naš online tim na 051 30 30 30 ili popunite jednostavan zahtjev za kredit na našoj web stranici i završite postupak za samo nekoliko minuta.

Isplata sredstava

Isplata sredstava

Vi imate mogućnost odabira najbliže poslovnice Pošta Srpske gdje želite podići novac.

UZMI NOVAC na rate je naš proizvod koji vam omogućava da kredit otplaćujete u mjesečnim ratama. Svi naši klijenti imaju mogućnost da sami odaberu željeni iznos potrošačkog kredita. Iznosi se kreću od 100 do 4.000 KM, a rok otplate se određuje u skladu s iznosom kredita, s rasponom od 2 do 16 mjeseci.
Prilikom podnošenja zahtjeva za kredit, svaki klijent ima fleksibilnost da odredi željeni iznos, vremenski period otplate i način isplate. Naš cilj je pružiti vam mogućnost prilagođavanja kredita prema vašim individualnim potrebama i finansijskim mogućnostima.
Preuzmite kontrolu nad svojim finansijama i iskoristite mogućnost da sami odredite iznos, trajanje i način dobijanja željenog kredita. Naša platforma vam omogućuje jednostavno i brzo podnošenje zahtjeva, pružajući vam fleksibilnost i praktičnost u procesu odabira kredita koji najbolje odgovara vašim potrebama.
Iskoristite priliku da uzmete UZMI NOVAC na rate i zadovoljite svoje finansijske ciljeve uz jednostavnu i prilagođenu uslugu kreditiranja.

Kako da podnesete zahtjev za UZMI NOVAC na rate?

Naša web stranica www.uzminovac.ba vam pruža mogućnost da jednostavno podnesete zahtjev za kredit. Bez obzira da li želite da koristite online opciju ili nas kontakirate putem telefona Kontakt centra, postupak je pojednostavljen, a ne zahtijeva jemce ili žirante.
Da biste aplicirali, trebate biti starosne dobi od 18 do 85 godina i posjedovati važeći identifikacioni dokument kao što su lična karta ili pasoš. Naša procedura obrade podataka i donošenja odluka traje samo 15 minuta, nakon čega ćete dobiti instrukcije za podizanje kredita.
Uz jednostavnu i brzu proceduru, omogućavamo vam da brzo i efikasno ostvarite svoje finansijske potrebe.
Iskoristite ovu priliku i podnesite zahtjev za kredit kod nas, znajući da će vaša aplikacija biti obrađena brzo i efikasno, uz minimalnu dokumentaciju.

Slijedite jednostavne korake kako biste dobili traženi kredit:

  1. Izaberite iznos koji vam odgovara: Možete odabrati iznos kredita u rasponu od 100 do 4.000 KM, prilagođen vašim potrebama i mogućnostima.
  2. Odaberite rok otplate: Odaberite najpovoljniji rok otplate koji vam odgovara, u rasponu od 2 do 16 mjeseci. Na taj način možete prilagoditi otplatu kredita svojim finansijskim planovima.
  3. Popunite podatke: Unesite potrebne podatke u našu jednostavnu online aplikaciju. Obezbijedite nam informacije koje su potrebne za obradu vašeg zahtjeva.
  4. Mjesto isplate: Odaberite najbližu poslovnicu našeg isplatnog partnera Pošte Srpske.
  5. Brza obrada podataka: Nakon što ste popunili zahtjev, vaši podaci biće brzo obrađeni. U samo 15 minuta ćemo provjeriti i odobriti vaš kreditni zahtjev.
  6. Isplata kredita: Nakon odobrenja, sredstva će biti odmah dostupna. Možete ih podići u najbližoj poslovnici isplatnog partnera Pošte Srpske.

UZMI NOVAC bilo kad i bilo gdje, mi smo ovdje za tebe!