Politika kolačića

Pravilnik o „kolačićima“ UZMI NOVAC

Na našoj web stranici koristimo „kolačiće”. „Kolačići” su informacijske jedinice koje naša web stranica šalje vašem pretraživaču. Nakon što primi gore navedene informacije, vaš pretraživač ih sprema u datoteku „kolačić” koja se nalazi na vašem uređaju.

„Kolačići” omogućavaju posjetiocima pristup web stranici i omogućavaju provajderu web stranice da kreirani sadržaj prilagodi potrebama posjetioca i poboljša rezultat aktivnosti korisnika. Ako je funkcija „kolačića” isključena na vašem pregledniku, ne možemo osigurati pravilno funkcionisanje web stranice UZMINOVAC.BA.

Korišćenje „kolačića”

Koristimo „kolačiće” kako bismo generisali informacije o određenim statistikama u vezi s korišćenjem usluga na web stranici. Uglavnom koristimo „kolačiće” za autentifikaciju, praćenje korisničke sesije, prikupljanje opštih informacija, kao i za vašu zaštitu i sprečavanje lažnih aktivnosti.

Takođe koristimo „kolačiće” za dobijanje informacija o tome kako pristupate našoj web stranici, odjeljku zahtjeva za kredit (link) i za analizu navigacije web stranicom kako bismo mogli poboljšati našu ponudu usluga. „Kolačići” nam takođe pomažu da procijenimo učinkovitost reklama i ponuda postavljenih na našoj web stranici.

„Kolačići” koji se koriste na našoj web stranici ne prikupljaju lične podatke o korisniku.

Način korišćenja „kolačića”

Koristimo „kolačiće” za posjete i trajne „kolačiće”.

Kolačići tokom posjeta web stranici rade kada pristupate web stranici. Kolačići za posjetu pomažu web stranici da zapamti aktivnosti koje je posjetilac vršio na prethodnoj stranici, čime se eliminiše potreba za ponovnim unosom već unesenih informacija.

Trajni „kolačići” ostaju u vašem elektroničkom komunikacijskom uređaju nakon što posjetite našu web stranicu. Ovi „kolačići” nam pomažu da vas identifikujemo kao posebnog posjetioca.

Kontrola i brisanje „kolačića”

Ako želite da ograničite ili blokirate kolačiće na našoj web stranici ili bilo kojoj drugoj web stranici, to možete učiniti promjenom postavki preglednika.

Korišćenjem ove web stranice pristajete na korišćenje „kolačića”.